Matematik
Graphmatica
04. juni 2007 af
T.Fuglsang (Slettet)
Hej
Er der nogen der ved hvordan jeg tegner en vektorfunktion ind i graphmatica ?
Er der nogen der ved hvordan jeg tegner en vektorfunktion ind i graphmatica ?
Svar #2
04. juni 2007 af T.Fuglsang (Slettet)
Nu har jeg fået det til at virke, ved at følge din anvisning. Men har lige et spørgsmål mere:
Kan Graphmatica finde volumen af et omdrejningslegeme?
Kan Graphmatica finde volumen af et omdrejningslegeme?
Svar #5
04. juni 2007 af T.Fuglsang (Slettet)
#3 okay. Med hensyn til intregrationen i MathCad, hvordan for jeg programmet til at regne følgende ud:
V=pi*Definite_Integrade(b=25 og a=1)(23,24*e^(-0,15x))^2*dx
Når jeg forsøger at skrive dette ind i MathCad så skriver den at; "No symbolic result was found".
Altså det jeg skal er at regne volumen ud af omdrejningslegemet som har funktionen:
f(x)=23,24e^(-0,15x)
V=pi*Definite_Integrade(b=25 og a=1)(23,24*e^(-0,15x))^2*dx
Når jeg forsøger at skrive dette ind i MathCad så skriver den at; "No symbolic result was found".
Altså det jeg skal er at regne volumen ud af omdrejningslegemet som har funktionen:
f(x)=23,24e^(-0,15x)
Svar #6
04. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Skriv
V:pi*int(b=25 og a=1)23.24e^(-0,15*x)dx
I næste linje skriver du V og trykke på symbolsk beregning (-->).
Hvis det ikke virker, kan du prøve at skrive et andet bogstav end V, da V måske er defineret i en værdi af mathcad. Desuden skal du huske at skrive punktum og ikke komma, når du skriver dicimaler.
V:pi*int(b=25 og a=1)23.24e^(-0,15*x)dx
I næste linje skriver du V og trykke på symbolsk beregning (-->).
Hvis det ikke virker, kan du prøve at skrive et andet bogstav end V, da V måske er defineret i en værdi af mathcad. Desuden skal du huske at skrive punktum og ikke komma, når du skriver dicimaler.
Skriv et svar til: Graphmatica
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
