Oldtidskundskab

Hvem er danaerne??

04. juni 2007 af louisefriis88 (Slettet)
er der nogen der ved hvem danaerne i Iliaden er??
er de de samme som Achaierne??

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2007 af blackduck (Slettet)

Ja :)

Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2007 af MiaMette (Slettet)

Danaer = archaier = argeier = hellener = græker!
Sådan omtrent.

Svar #3
04. juni 2007 af louisefriis88 (Slettet)

okay... tak det hjalp!!!!

:)

Skriv et svar til: Hvem er danaerne??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.