Matematik
Variansen.
06. juni 2007 af
hackerjohn (Slettet)
hej
Var(X) = E((X – µ)^2) = E(X^2) – E(2µX) + E(µ^2) = E(X^2) – 2µE(X) + µ^2 = E(X^2) – µ^2 .
fra denne side http://www.matlex.dk/statistik.html#var
er der nogen der kan forklare mig hvordan man kommer fra første
E(X^2) – E(2µX) + E(µ^2)
til
E(X^2) – 2µE(X) + µ^2
og så senere til
E(X^2) – µ^2 ?? På forhånd tak
Var(X) = E((X – µ)^2) = E(X^2) – E(2µX) + E(µ^2) = E(X^2) – 2µE(X) + µ^2 = E(X^2) – µ^2 .
fra denne side http://www.matlex.dk/statistik.html#var
er der nogen der kan forklare mig hvordan man kommer fra første
E(X^2) – E(2µX) + E(µ^2)
til
E(X^2) – 2µE(X) + µ^2
og så senere til
E(X^2) – µ^2 ?? På forhånd tak
Svar #2
06. juni 2007 af hackerjohn (Slettet)
E(X^2) – 2µE(X) + µ^2 bliver så til E(X^2) – 2E(X)E(X) + E(X)^2 og så?? .... arh.. der var den :D :D TAK!
Skriv et svar til: Variansen.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
