Matematik

HASTER

11. juni 2007 af narkokys (Slettet)
Hej.

Hvad skal jeg sige, hvis min censor beder mig om at definere sinus, cosinus og tangens til en vinkel?

på forhånd tak .. :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2007 af TFL (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Sinus_%28matematik%29
http://da.wikipedia.org/wiki/Cosinus
http://da.wikipedia.org/wiki/Tangens

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2007 af Pitzner* (Slettet)

Det ville være en god ide at bruge enhedscirklen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2007 af Esbenps

Det er ufatteligt nemt at definere. Tag enhedscirklen og marker et punkt P på den. Tegn en linje fra (0,0) til punktet. Lad os kalde vinklen mellem denne linje og x-aksen for v. Vi har nu koordinaterne til punktet P:

P = (sinv,cosv).

Tangens er så defineret som:

tanv=sinv/cosv

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2007 af Esbenps

Hov, den smuttede :-)

Jeg mener, at P = (cosv,sinv).

Puha, den var slem!

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=50178

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. juni 2007 af Esbenps

#5
Mathon får snart rekorden i at skrive de korteste indlæg :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. juni 2007 af Duffy

#6: Jah, hvorfor gentage sig selv mere end højst nødvendigt.

Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.