Matematik
Laplace
13. juni 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Er der nogen, der vil give en konkret eksempel trin for trin hvordan man anvender Laplace?
Svar #1
13. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Tænker du på den todimentionale Laplace-ligning eller på funktionen:
F(s) = L(f) = intgralet(e^(-st)*f(t)dt), altså den funktion der fremkommer, når vi ganger en funktion f(t) med faktoren e^(-st)? interval: O til uendelig?
Det er rimeligt stort felt Laplace! (cylindriske koordinater, sfæriske koordinater og polære koordinater, som jeg vist sendte dig.
F(s) = L(f) = intgralet(e^(-st)*f(t)dt), altså den funktion der fremkommer, når vi ganger en funktion f(t) med faktoren e^(-st)? interval: O til uendelig?
Det er rimeligt stort felt Laplace! (cylindriske koordinater, sfæriske koordinater og polære koordinater, som jeg vist sendte dig.
Svar #2
13. juni 2007 af Riemann
Når laplace-operatoren virker på
=y^3\exp (42*x)$)
fås
6*y exp(42*x) + 42^2*y^3*exp(42*x)
fås
6*y exp(42*x) + 42^2*y^3*exp(42*x)
Skriv et svar til: Laplace
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
