Matematik
potensregler
14. juni 2007 af
karlmarx (Slettet)
hvordan kan man, vha, potensregneregler udvide potensbegrebet til andet end hele tal som 1, 2, 3...
til fx 1,55 ?
til fx 1,55 ?
Svar #1
14. juni 2007 af peter lind
[a^(1/n)]^n = a^1 =a giver en en definition af a^(1/n)
a^(p/q) = [a^(1/q)]^p giver så en definition for a i en vilkårlig potens
a^(p/q) = [a^(1/q)]^p giver så en definition for a i en vilkårlig potens
Svar #2
15. juni 2007 af piper (Slettet)
Ja, det er rigtigt.
Det er udmærket forklaret i dette dokument
http://chrul.dk/2c/potensregneregler.pdf
Læs det igennem, og så vil du nok forstå, hvordan det hænger sammen.
Det er udmærket forklaret i dette dokument
http://chrul.dk/2c/potensregneregler.pdf
Læs det igennem, og så vil du nok forstå, hvordan det hænger sammen.
Skriv et svar til: potensregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
