Generelt

LateX

17. juni 2007 af DeciMat (Slettet)
Hvordan bruger man LateX her i forumet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2007 af Riemann

skriv følgende

f(x)=ax^2

Hvis du lader være med at skrive "HEST" bliver dette til


Svar #2
17. juni 2007 af DeciMat (Slettet)


kun prøve
f(x)=y^2/2

Svar #3
17. juni 2007 af DeciMat (Slettet)

nr. 2 og sidste prøve
f(x)=ax^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2007 af SomeOneMore (Slettet)

hehe #2+3 Du skal ikke skrive HEST med :P Det er blot skrevet for at kunne vise dig koderne uden at forumet ændre dem til latexformlen.

Svar #5
20. juni 2007 af DeciMat (Slettet)

HESTen ligner til forvekling en computersprog.
Men det er da godt at det ikke var en trojansk hest.

Svar #6
20. juni 2007 af DeciMat (Slettet)

prøve uden hest.



Brugbart svar (0)

Svar #7
18. juli 2007 af Rolf J (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. juli 2007 af DeutscherDäne (Slettet)



Svar #9
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)



Svar #10
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)

a^2+b^2=c^2

Svar #11
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)


Svar #12
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)


Svar #13
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)







Svar #14
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #15
08. august 2007 af iB (Slettet)

Et spørgsmål som har været her før: Hvor finder man en hurtig og god guide til koderne i LateX?

Svar #16
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)

jeg prøver at få latex til at -tegne- kvadratrod, meaøouyn som de kan se det lykkes ikke.



DeciMat

Brugbart svar (0)

Svar #17
08. august 2007 af Riemann

#15
Til matematik plejer jeg at bruge kapitel 8 i hundebogen (også kendt som LaTeX companion).

Hvis du googler efter "latexcomp-ch8.pdf" så finder du den!

du kan ogs bruge dette link:

http://www.macrotex.net/texbooks/latexcomp-ch8.pdf

Svar #18
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)


Svar #19
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)

$u
< v a
\in \mathbf{A}$

Svar #20
08. august 2007 af DeciMat (Slettet)



Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.