Matematik
Tværvektor
19. juni 2007 af
cit (Slettet)
Tværvektoren sa = s * tværvektoren a
Er der nogen, der kan give mig en forklaring på, at dette er rigtigt. Jeg kan se, det virker logisk.
Altså det med, at man må gange en konstant på..
Er der nogen, der kan give mig en forklaring på, at dette er rigtigt. Jeg kan se, det virker logisk.
Altså det med, at man må gange en konstant på..
Svar #1
19. juni 2007 af Riemann
prøv at skriv vektorerne op med komponenter.
For venstresiden fås:
(-s*a2,s*a1)
og højresiden giver
s*(-a2,a1)=(-s*a2,a1)
Nu kan det ses at højresiden og venstresiden er ens, hvorfor det oprindelige udtryk er korrekt.
For venstresiden fås:
(-s*a2,s*a1)
og højresiden giver
s*(-a2,a1)=(-s*a2,a1)
Nu kan det ses at højresiden og venstresiden er ens, hvorfor det oprindelige udtryk er korrekt.
Svar #4
19. juni 2007 af cit (Slettet)
ok.. tak.. nu er jeg med.. og det kan jeg selvfølgelig også bruge i rummet, bare med en koordinat mere..
Skriv et svar til: Tværvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
