Matematik

potensudvikling/funktion?

20. juni 2007 af Eehm (Slettet)
Hej alle.
Jeg skal redegøre for forskriften for en potensudvikling og en potensfunktion.
Hvordan adskiller de sig fra hinanden?
- Håber på lidt vejledning :)
Tak!

Mvh. Mia.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2007 af Riemann

potensfunktion:

f(x)=x^a

potensudvikling

f(x)=b*x^a

Forskellen er koefficienten b.

Bemærk: det er blot et spørgsmål om definitioner. Der er ikke noget dybere i det.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2007 af Esbenps

En potentiel udvikling (nok det du kalder en potensudvikling) er en funktion på formen f(x) = b*x^a, hvor en potensfunktion er på formen g(x) = x^a.

En eksponentialfunkion er på formen f(x) = a^x, hvor en eksponentiel udvikling er på formen g(x) = b*a^x.

Svar #3
20. juni 2007 af Eehm (Slettet)

tusind, tusind tak til jer begge! :)

Skriv et svar til: potensudvikling/funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.