Matematik
Potensvækst
20. juni 2007 af
Coyote (Slettet)
Jeg skal til mundtlig eksamen snart og et af mine spørgsmål lyder:
"Gør rede for Potensvækst"
Hvad menes der med det?
"Gør rede for Potensvækst"
Hvad menes der med det?
Svar #1
20. juni 2007 af ABreine (Slettet)
Ved potentiel vækst forståes en forskrift af formen:
Potensfunktion: f(x)= x^r, eller
potentiel vækstfunktion: f(x)=b*x^r
Eller sagt på en anden måde. x^2 er en potensfunktion, og hver gang du sætter en x-værdi ind, så vil det tal blive opløftet i andenpotens.
Potensfunktion: f(x)= x^r, eller
potentiel vækstfunktion: f(x)=b*x^r
Eller sagt på en anden måde. x^2 er en potensfunktion, og hver gang du sætter en x-værdi ind, så vil det tal blive opløftet i andenpotens.
Skriv et svar til: Potensvækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
