Matematik
Hjææælp
22. juni 2007 af
Nullerdoggi (Slettet)
Skal til mundtlig matematik eksamen på mandag.. og mangler virkelig hjælp til Differtialregning.
I alle spørgsmålene skal man redegøre for definitionen af differentialbilitet og beviserne f(x)= x^2, f(x)=ax^2 + bx + c.
Har kigget i bogen og rundt omkring på nettet, men synes ikke det hjælper mig specielt til at forstå det.
I alle spørgsmålene skal man redegøre for definitionen af differentialbilitet og beviserne f(x)= x^2, f(x)=ax^2 + bx + c.
Har kigget i bogen og rundt omkring på nettet, men synes ikke det hjælper mig specielt til at forstå det.
Svar #1
22. juni 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
Jeg citere:
Emne:
Giv dit indlæg et sigende navn. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste.
Citat slut.
Husk det til næste gang.
Emne:
Giv dit indlæg et sigende navn. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste.
Citat slut.
Husk det til næste gang.
Skriv et svar til: Hjææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
