Generelt

(DP) Lufthavn

05. juli 2007 af DanielPetersen (Slettet)
For noget tid siden var jeg i Charles de Gaulle lufthavn, og jeg havde noget tid mellem to flyvninger. Så jeg besluttede at lave eksperiment med de rullende fortove. Hvis jeg gik samme retning som fortovet, tog det mig et minut at gå hele længden. Hvis jeg gik imod fortovets retning, tog det mig tre minutter at gå længden.
Hvor langt tid ville det tage mig at gå fortovets længde, hvis det stod stille?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juli 2007 af iB (Slettet)

1,5 min :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juli 2007 af iB (Slettet)

Ud fra V*t=s, kan opstilles 3 ligninger:

(V_DP + V_f)1 = L
(V_DP - V_f)3 = L
(V_DP)x = L

(V_DP + V_f)1 = L = (V_DP - V_f)3
=>
2V_f = V_DP

Indsætter og sammenstilles med L/(V_DP) = x

(V_DP + (0,5V_DB))1 = L
=>
L/(1,5V_DP)=1
=>
L/(V_DP) = 1,5 = x

-Gør jeg nogen fejl her?



Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg får også 1½ minut, længden kan blot sættes til en enhed

Svar #4
05. juli 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#2 Ja, du er videre i DP Konkurrencen. Tillykke! :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juli 2007 af Dunnar (Slettet)

Fantastisk at #2 spørger om han laver fejl, hvortil #4 svarer ja og tilføjer: "du er videre i konkurrencen"
Glædelig sommerhjerne

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juli 2007 af The Master (Slettet)

#5 Mon ikke at Hr. Petersen har fået cannabis til morgenmad ? :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. juli 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#6 Hvad er cannabis?

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. juli 2007 af Romulus (Slettet)

#7
Du kender det muligvis som hamp?

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. juli 2007 af lunaloca (Slettet)

Matematik FREAKSSSS

Svar #10
11. juli 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 Nej, det har jeg ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. juli 2007 af jgthb (Slettet)

#0

Jeg er lidt skuffet, Daniel. De plejer altså at være sværere.

Men bortset fra det, er der jo generelt et problem med dine opgaver: Kun personen, som svarer først, kan gå videre. Man burde sende svaret til dig personligt, hvis det skulle fungere ordentligt.

Skriv et svar til: (DP) Lufthavn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.