Matematik

hvad er det?

06. juli 2007 af Mussy06 (Slettet)
koefficienter

Svar #1
06. juli 2007 af Mussy06 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juli 2007 af mathon


a*x = ax, hvor talværdien foran den variable - i dette tilfælde - x kaldes koefficient

eks. 1
3*x = 3x, hvor 3 er koefficient


eks. 2
5x - 8y = 3, hvor 5 og 8 er koefficienter til henholdsvis x og y...

Svar #3
06. juli 2007 af Mussy06 (Slettet)

Tusind tak for en god forklaring med eksempler (:

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juli 2007 af Duffy

a*x = ax, hvor talværdien foran den variable x - i dette tilfælde - a kaldes koefficient til x.

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Kaldes a eller x koefficient?!

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Jeg tænkte også på at #2 var på forkert vej. Men altså tallet foran variablen kaldes en koefficient. Og i dette tilfælde a*x=ax er a koefficienten!

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juli 2007 af Mahinth (Slettet)

altså a kaldes koefficenten :D

hvis der står 5x^2-9y+c = 0

så er 5 , 9 og 1 koefficenter :D

det tal der står foran variablen kaldes for koefficent :D

Svar #8
04. august 2007 af Mussy06 (Slettet)

Dvs. talværdien = koefficent?. Danke schön.

Skriv et svar til: hvad er det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.