Generelt

Nysgerrighed

08. august 2007 af DeciMat (Slettet)
Af ren nysgerrighed spørger jeg bare? Undskylder på forhånd hvis jeg har været så blind at ikke kunne se det.

Hvorfor er det så vigtigt at stå på Daniel Pedersens liste?
Hvorfor skal man have hans tilladelse til, at studere mat.?

I hans måde at spørge på kan jeg se lidt, meen... jo, han spørger ikke, han eksaminerer. Er det fordi han/hun er (maget megat og meget igen) klog man?

Læs den måde han spørger om sum af tal i Pascals trekant.

Jeg synes ikke om det.





Brugbart svar (2)

Svar #1
08. august 2007 af Hindsborg (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=382566

Går ud fra du mener dette indlæg?

Hmm, det virker selvfølgelig lidt frækt at spørge sådan. Men så igen, ingen er tvunget til at svare ham, hvis man synes han er en bums :-)

Brugbart svar (2)

Svar #2
08. august 2007 af McMaster (Slettet)

#0

Det er da vist heller ikke andre end dig der synes!

Kan ikke se den store forbrydelse i hans udfoldelser. Lad os bare kalde ham en original og lad det være ved det.

Brugbart svar (2)

Svar #3
09. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#2
Ja vi bliver nødte til at acceptere forskelligheder, selvom det somme tider er svært, vi skal være her alle sammen.

Brugbart svar (2)

Svar #4
09. august 2007 af McMaster (Slettet)

#3

Ja, ligesom muslimerne ;)

Brugbart svar (2)

Svar #5
09. august 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#2
Jeg giver #0 ret.

Brugbart svar (2)

Svar #6
09. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#4
Det var vist en svipser, jeg tænkte på danskerne.

Brugbart svar (2)

Svar #7
09. august 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#0 Hvorfor nu oprette endnu et indlæg om alt det her pjat? Dog giver det mening, da jeg kan se, at du ikke står på min liste. Jeg fornemmer ligeledes, at du ikke bryder dig om Gauss' citat.

#5 Du er jo konstant efter mig. Det er der ikke noget nyt i. Hvorfor har du ikke et billede af dig selv?

Brugbart svar (2)

Svar #8
10. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Til Decimat:
1) Der er ingen, der siger, at det er vigtigt at stå på Daniels liste, det er noget, du afgør med dig selv. Hvis du synes, at det er vigtigt, ja så er det vigtigt.
2) Indlægget hører vel strengt taget hjemme i tråden: "besked til de dumme".
3) Daniel siger blot, at man bør vælge et fag, man er god til, ellers kan man blive meget skuffet og få mindreværdproblemer sidenhen, så han siger det egentlig for at hjælpe - kan du ikke se det?
4) Om man vil studere matematik, selv om man ikke ved hvad 1% af 10% af 1 er, det er op til en selv.
5) Men man må da sige, at tråden åbenbart rammer noget centralt, siden den kan skabe så megen debat.

Brugbart svar (2)

Svar #9
10. august 2007 af McMaster (Slettet)

Det lugter rimelig meget af folk, som har ondt i røven. Tror alle kan se, at Daniel Petersen ikke altid gør sig lige heldigt bemærket, men folk forsøger ihærdigt at nedværdige ham, og MON IKKE det skyldes Petersens vurdering af sig selv som "elitemenneske" eller det meget omtalte medlem af MENSA eller hans lad os kalde det generelle overlegenhed hvad angår matematiske udfoldelser.

Men indse det - det er generelt alle andre, som har et problem, ikke ham.

Brugbart svar (2)

Svar #10
10. august 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Ja, det må være emotionelt påvirkning. Det er et sårbart område for Decimat, siden han virkelig opretter et indlæg i håb om respons (hjælp).


Mit indlæg "Besked til de unge" er en form for vejledning. Jeg formoder, at årsagen til den enorme kritik er den konfronterende måde, jeg skriver på. Kritikken bliver dermed mere aggressiv.

Brugbart svar (2)

Svar #11
10. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Skal vi nu ikke have det lidt hyggeligt? Vi bør være glade for at der er nogle, der er dygtigere end en selv, var der ikke det, kunne vi jo ikke lære noget.

Brugbart svar (2)

Svar #12
10. august 2007 af JuMMe^ (Slettet)

Ikke nu igen.

Svar #13
10. august 2007 af DeciMat (Slettet)

Daniel, jeg er ikke efter dig. Jeg er ikke efter nogen som helst. Tænkte bare på, eller undrede mig over; hvorfor din liste var så vigtig. I øvrigt i alle mine indlæg har jeg bevaret "beskedenheden". Ikke fordi jeg vil have respons som du kalder det.
Jeg bryder mig bare ikke om lister... og jeg kan heller ikke se meningen med, at du kan på forhånd afgøre, hvem der er intell. nok til at studere matematik.
Det var heller ikke meningen at starte et personrettet diskussion. Jeg prøver bare at fortælle dig; DU skal ikke bestemme hvem der skal studere mat. Det skal Gauss heller ikke. Tænk på det her Daniel; antag at de kloge matematikere ikke tog fejl!
Og du må arbejde med det her; du er god til matematik, hatten af for det.
Men du er ikke Gauss. Det var pointen.

Så drop det med hvem der skal stud. matemetik. Du ødellægger (måske) nogles motivation, som er vigtigste element, i læringsprocessen.

Kunne man på forhånd se hvem der kan og ikke kan, så havde vi hverken brug for pædagogik og didaktik. Det er i hvertfald glædeligt at du ikke er lærer. Stakkels børn!


Brugbart svar (2)

Svar #14
10. august 2007 af McMaster (Slettet)

# 13

Det er din mening. Petersen har sin. Kan ikke se det store problem i at han bekendtgør sin mening.

Brugbart svar (2)

Svar #15
10. august 2007 af -Zeta- (Slettet)

____The proof____

Daniel Petersen:
4+1+14+9+5+12=45 og 16+5+20+5+18+19+5+15=103 (bogstavskoder)

Middelværdier:
45/6 = 7.5
103/8 = 12.85

Sammenlagt:
7.5+12.85 = 20.35

Divideret med pi:
20.25/pi = 6.47

Læg mærke til at:
4*phi = 6.47

Altså er hans navn lig med forstandighed og begavelse, hvorfor han er skabt af gud.

Brugbart svar (2)

Svar #16
10. august 2007 af iB (Slettet)

#15

Genialt!!! (bare ærgeligt man ikke kan hakke på ham mere så)

PS:
"Læg mærke til at:
4*phi = 6.47"

*host*2*phi*host*!!!

Brugbart svar (2)

Svar #17
10. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Hmm, jeg synes faktisk at #13 har lidt ret. Man bestemmer da selv hvad det er man vil i livet, hvis jeg fik at vide at jeg ikke skulle studere matematik af ham, og jeg inderst inde virkelig gerne ville, så har jeg da heller ikke hørt på hans råd. Men på den anden side, så synes jeg bare man skal ignorere vedkommende og følge sine egne veje, hvis man vil være noget så kan man også blive det! Bare man knokler for det.

DeciMat, jeg synes ikke det er en god idé at oprette et indlæg bare for at kritisere vedkommende på en eller anden måde. Jeg ville i hvert fald ikke bryde mig om at stå inde på et indlæg som emne, og blive kritiseret fra start til slut. Måske lidt overdrivelse, men jeg er sikker på du forstår moralen.

Brugbart svar (2)

Svar #18
10. august 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Daniel Petersen er desværre bare en usikker stakkel, som tager sine opgaver fra bøger og lader som om han selv finder på dem. Han har nok en usikkerhed omkring sin intelligens, men derfor behøver han jo ikke at være nedladende over for folk.

Brugbart svar (2)

Svar #19
10. august 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#18
Hov, det var ikke min mening at sværte Daniel Petersen til, men blot give udtryk for mine tanker omkring hans bevæggrunde for at virke som et elitemenneske i kontrast til mindre eliteprægede væsner der læser hans pædagogiske råd.

Brugbart svar (1)

Svar #20
10. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#18
Nej, det kan du næsten ike være bekendt at sige, Daniel kommer med nogle interessante opgaver, der udfordrer intellektet, det er vel meget sundt. Har man ikke lyst til at deltage, lader man bare være.

Forrige 1 2 Næste

Der er 31 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.