Generelt
Karakterbonus
12. august 2007 af
Eagle-Eye (Slettet)
Jeg går på HTX, og har 5 A-niveaufag, hvilket efter sigende skulle give en lille karakterbonus - som skal lægges til mit endelige gennemsnit.
Jeg ved, at efter den gamle skala - altså 13-skalaen - skulle der ganges 1,03 til gennemsnittet.
Hvad er tallet efter den nye skala - 7-trins-skalaen?
JJ
Jeg ved, at efter den gamle skala - altså 13-skalaen - skulle der ganges 1,03 til gennemsnittet.
Hvad er tallet efter den nye skala - 7-trins-skalaen?
JJ
Svar #2
13. august 2007 af -Zeta- (Slettet)
4 x A-niveau fag = 3% bonus (1,03)
5 x A-niveau fag = 6% bonus (1,06)
Bemærk dette gælder for HTX
Link: http://tinyurl.com/22mnba (redirect)
5 x A-niveau fag = 6% bonus (1,06)
Bemærk dette gælder for HTX
Link: http://tinyurl.com/22mnba (redirect)
Skriv et svar til: Karakterbonus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
