Matematik

Numerisk

20. august 2007 af Shadowdude04 (Slettet)
Hej ..

Jeg har til opgave at kort beskrive emnet "Numerisk Værdi", så hvis jeg kunne få lidt hjælp ville jeg være taknemmelig :)

Knus Tina

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2007 af mathon


kan kun siges kort:

|x|= x for x>=0

|x|= -x for x<0

Svar #2
20. august 2007 af Shadowdude04 (Slettet)

ja, men jeg forstår det ikke helt konkret, det nu mere det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2007 af Civilingeniøren (Slettet)

Hej Tina

Den numeriske værdi (også kaldet den absolutte værdi) af et hvilket som helst tal (positiv eller negativ) er alene et udtryk for tallets størrelse og ikke dets fortegn.

Eksempel:

Den numeriske værdi af -123 er 123, mens den numeriske værdi af 456 er 456.

Med andre ord, alle negative tal bliver positive og alle positive tal forbliver positive.

Gør nu dig selv den tjeneste at beskrive det med dine egne ord ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2007 af mathon


|15| = 15

|8| = 8


|-2| = -(-2) = 2

|-14| = -(-14) = 14


i alle tilfælde er |x| = "talværdien" uanset fortegn

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Du kan tænke på det som en længde eller et areal. Fx giver det ingen mening at sige en planke er -5 meter, så bruger man den numeriske værdi, som så er 5 meter.

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. august 2007 af -Zeta- (Slettet)


Skriv et svar til: Numerisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.