Matematik
Polynomier
23. august 2007 af
Loup (Slettet)
Hej. Jeg er helt lost i den her ligning. Er der nogen der kan hjælpe ?
x^2=64
Og der er flere jeg ikke forstår. Hvis der er en der kan forklare mig det, ville det være rart.
x^2=0,64
(3x+2)^2=64
Og til sidst:
(3x+2)^2=0,64
På forhånd tak. :)
Hej. Jeg er helt lost i den her ligning. Er der nogen der kan hjælpe ?
x^2=64
Og der er flere jeg ikke forstår. Hvis der er en der kan forklare mig det, ville det være rart.
x^2=0,64
(3x+2)^2=64
Og til sidst:
(3x+2)^2=0,64
På forhånd tak. :)
Svar #1
23. august 2007 af Benjamin. (Slettet)
Hvad skal man gange med sig selv, så det giver 64. Og når du har løst den, kan du stille dig selv det samme spørgsmål mht. den næste opgave - husk at der også er en negativ løsning, hvis du ikke er blevet oplyst om andet (da "minus gange minus giver plus").
Prøv derefter at gå videre med de næste opgaver med følgende i baghovedet: 3x+2 må give det samme, som løsningerne til henholdsvis første og anden opgave.
Prøv derefter at gå videre med de næste opgaver med følgende i baghovedet: 3x+2 må give det samme, som løsningerne til henholdsvis første og anden opgave.
Skriv et svar til: Polynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
