Matematik

Hjælp..

24. august 2007 af Bazoonaa (Slettet)
Hey alle I dejlige mennesker....

Er der nogen herinder der gider hjælpe i matematik på A for 2. g via msn??

Tusind tak på forhånd...

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2007 af dnadan (Slettet)

Du kan bare skrive dine spørgsmål herinde, så skal folk(fx mig eller en af de mange andre) nok hjælpe dig:)

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2007 af DanielPetersen (Slettet)


Svar #3
24. august 2007 af Bazoonaa (Slettet)

Okay,, men det ville være rart at finde en der kan hjælpe hurtigt..
Men spørgsmålet lyder:

En funktion er givet ved:
f(x)=x-1/x+2
- Hvilke x-værdier kan man ikke sætte ind?
- Løs ligningen f(x)=3
- Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi?

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2007 af dnadan (Slettet)

a) Hvad skal man tage hensyn til, når der er en brøk involveret?
b) løs (x-1)/(x+2)=3 (såfremt det til venstre altså er den rigtige funktion)

c) Begrund vha. definitionsværdien

Svar #5
24. august 2007 af Bazoonaa (Slettet)

Okay tak for hjælpen ar forstået det, men sådan står det i opgaven x-1 over x+2!!!

Svar #6
24. august 2007 af Bazoonaa (Slettet)

Tak for hjælpen..

ved rørende a. så er der sådan det står i opgaven x-1 over x+2..

Skriv et svar til: Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.