Matematik
Ligning(ln)
26. august 2007 af
julianDieu (Slettet)
Hej.
Jeg har en ligning, som hedder:
12+3*t-e^0,5*t=13
Jeg skal udregne denne ligning,"idet alle mellemregninger angives"
Nogen der kan hjælpe?
På forhånd, tak
Jeg har en ligning, som hedder:
12+3*t-e^0,5*t=13
Jeg skal udregne denne ligning,"idet alle mellemregninger angives"
Nogen der kan hjælpe?
På forhånd, tak
Svar #1
26. august 2007 af mathon
3*t-e^0,5*t=1
eller
3*x-1=e^0,5*x
indtegn
f(x) = 3*x-1
og
g(x) = e^0,5*x
find x-koordinaten i skæringspunktet...
Svar #3
26. august 2007 af Riemann
Jeg synes, at det er lidt besynderligt at der i opgaven står, at "alle mellemregninger angives". Herudfra skulle man tro, at resultatet skulle findes analytisk.
Men lav opgaven som det er skrevet i #1.
Hvis den skal løses analytisk prøver det brug af funktioner, som bestemt ikke er gymnasie-pensum.
Men lav opgaven som det er skrevet i #1.
Hvis den skal løses analytisk prøver det brug af funktioner, som bestemt ikke er gymnasie-pensum.
Skriv et svar til: Ligning(ln)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
