Matematik

isoler

27. august 2007 af razi (Slettet)
Hey
Hvordan isolerer man:
In(x^2-1)+x=3+In8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du får at ln(x^2-1) = ln(8) <=> x=3

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du ser så, at x^2-1=8, altså x^2=9 og x=3
OK?

Svar #3
27. august 2007 af razi (Slettet)

Ja.. nu forstår jeg:)
Tusinde tak !

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

ja, den var lidt sjov

Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.