Matematik

Vektorregning

28. august 2007 af muskelsvend (Slettet)
Hej, jeg sidder med en opgave der hedder:

Givet vektorerne a=(1,3) b=(-2,1) c= (1,-4)

Bestem tallene s og t således, at a=s*b+t*c

Er der nogen der kan hjælpe mig med den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Du har to ligninger med 2 ubekendte. Brug matrix

Svar #2
28. august 2007 af muskelsvend (Slettet)

en lille smule mere hjælp ville være godt.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2007 af ibibib (Slettet)

Den ene ligning er
1 = -2s+t

Svar #4
28. august 2007 af muskelsvend (Slettet)

mange tak. det hjalp gevaldigt

Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.