Kommentarer til Studieportalen.dk

Fjern indlægget!

31. august 2007 af sprit (Slettet)
Jeg vil gerne bede administratorerne om at fjerne https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=389623 .

Begrundelsen står i tråden.

Brugbart svar (2)

Svar #1
31. august 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Er det mere snyd end hvis vedkommende spurgte sin lære eller forældre, der tilfældigvis kunne være matematiske akademikere? (ikke at jeg hermed har givet noget svar på problemstillingen fra studieportalens side)

Brugbart svar (2)

Svar #2
31. august 2007 af danielruhmann (Slettet)

Egentligt mä jeg sige, at Cathrine er temmelig smart. Deltager i en konkurrence om en lommeregner pä baggrund af andres hjälp - uden selv at have gjort noget.

Mäske skulle nogle af de "venlige" hjälpere komme med hints eller bede indläggeren om selv at komme med et forslag - uden at denne selv har forsögt sig...

Sä kunne sädanne situationer undgäes. Dog gälder ovenstäende som en generel regel for hjälp - vel at märke efter min opfattelse.

Hav en god weekend.

Svar #3
31. august 2007 af sprit (Slettet)

Jo, men så sker det af mere uofficielle kanaler. Studieportalen er offentlig, så alle har adgang til svaret.
Desuden tror jeg hverken at ens lærer vil hjælpe (da konkurrencen er til for at teste elevens matematikkompetencer) eller ens forældre, hvis de ved, hvad det handler om.
Selvfølgelig kan man i en konkurrence som den på emu ikke have nogen garant for at der ikke bliver snydt, men det er da virkelig også lavt gjort, i så fald. Konkurrencen er til for at opmuntre mat-genier, ikke for at enhver kan snyde sig til en lommeregner (jeg kender selv en, der har sendt svar på et par opgaver, og han gør det klart for udfordringens skyld, ikke for lommeregneren).

Min pointe er: hvis vi kan stoppe snyd i sådan et tilfælde, så bør vi gøre det. Det kan vi godt.
Jeg håber, I fjerner det.

Svar #4
31. august 2007 af sprit (Slettet)

#2 Enig!!
Jeg tror det er på tide, at studieportalen udarbejder nogle generelle regler til lektiehjælperne. Mange er herinde for at snyde (især ved at hente opgaver, men også ved at få let hjælp i foraet), og nogle lektiehjælpere gør det lidt for let for dem.
Jeg er sikker på at alle har gode intentioner, men de kan j også skade.

Brugbart svar (2)

Svar #5
31. august 2007 af SomeOneMore (Slettet)

#4 se https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx

Brugbart svar (2)

Svar #6
31. august 2007 af danielruhmann (Slettet)

En regel som ovennävnte er ikke mulig pä en side som studieportalen, eftersom hjälpen foregä pä frivillig basis. Dog er dette indläg et bevis pä, at det er nödvendigt at sende en kraftig opfordring til dem, der laver andres lektie og afleveringer, uden at der selv er blevet forsögt.
Jeg tror dog, at en del brugere ville holde sig fra forumsdelen, hvis det blev sädan.

Svar #7
31. august 2007 af sprit (Slettet)

#5
Ja okay - udemærket.

Som sådan er jeg enig med dig i, at ens sociale baggrund eller bekendtskaber kan forvride konkurrencen, og ja, der er ikke så meget man kan gøre ved det.
Men hvis det opdages, så bør det fjernes. SP er et offentlig forum som alle har adgang til.

Svar #8
31. august 2007 af sprit (Slettet)

#6 Hvis SP har nogle regler (egentlig retningslinjer, hvilket ligger i grænselandet mht. fortolkning af det), så skal man, selvom det er frivillig hjælp, følge dem.


Jeg mener emu-konkurrence har været vendt et par gange i foraet, og som regel har kvikke brugere været hurtige til at udpege det for lektiehjælperne.

Brugbart svar (2)

Svar #9
31. august 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Det vil da være urimligt hvis en ærlig person har brugt flere timer på at lave emu opgaverene, for så at erfare at man bare kan spørge inde på studieportalen og derved få svaret.

Jeg synes at brugere, der bliver opdaget i et forsøg på at snyde, skulle slettes. Ved godt at de bare kan lave en ny, men det er vel bedre end ingenting.

Skriv et svar til: Fjern indlægget!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.