Matematik
integral
02. september 2007 af
kitty_123 (Slettet)
Godaften..
Jeg vil mægtig gerne bede om hjælp til de her opg, da ikke selv kan finde ud af det,,,
S y dy / 4.rod af(1+2y)
jeg har prøvet med at erstatte nævneren med A kunne ikke komme videre..
S y^3 / (1-y^2)^2
hsr samme problem..
Jeg vil mægtig gerne bede om hjælp til de her opg, da ikke selv kan finde ud af det,,,
S y dy / 4.rod af(1+2y)
jeg har prøvet med at erstatte nævneren med A kunne ikke komme videre..
S y^3 / (1-y^2)^2
hsr samme problem..
Svar #2
02. september 2007 af kitty_123 (Slettet)
jeg har prøvet at regne den anden opg.. jeg får:
S y^3/(1-y^2)2
substituere: x=1-y^2 <-> y^2= 1-x
så får vi:
dx/dy= -2y og dx=-2ydy
= Sy^3/(1-y^2)^2dx= 1/2S y^2/(1-y^2)^2 -2ydy
= 1/2S 1-x/x^2 dx
= 1/2S (1/x^2 - 1/x^2) dx <-- gir det ikke 0??
S y^3/(1-y^2)2
substituere: x=1-y^2 <-> y^2= 1-x
så får vi:
dx/dy= -2y og dx=-2ydy
= Sy^3/(1-y^2)^2dx= 1/2S y^2/(1-y^2)^2 -2ydy
= 1/2S 1-x/x^2 dx
= 1/2S (1/x^2 - 1/x^2) dx <-- gir det ikke 0??
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
