Matematik
der er et problem :O
03. september 2007 af
the-tharchan (Slettet)
bestem f"(3), når f(x)= x^3-6x^2
på forhånd tak (:
på forhånd tak (:
Svar #1
03. september 2007 af Sherwood (Slettet)
Skal den virkelig differentieres 2 gange?
Hvis den kun skal en gang:
F(x)=x^3-6x^2
F'(x)=3x^2-12x
Hvis den kun skal en gang:
F(x)=x^3-6x^2
F'(x)=3x^2-12x
Skriv et svar til: der er et problem :O
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
