Matematik

retningsvinkler

03. september 2007 af lone_19 (Slettet)
nogen som kan hjælpe?

Bestem retningsvinkler v og w for vektorerne.

vektor a = (-2;-3) og vektor b = (10;7)

og skriv dem på formen

vektor a = (længden af vektor a * cosv ; længden af vektor a * sinv)

og

vektor b = (længden af vektor b * cosw ; længden af vektor b * sinw)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af mathon


brug tan

eks: vektor_a

180° + tan^-1(-3/(-2)) = 236,31°

længden af vektor_a = sqr[(-2)^2+(-3)^2] = sqr(13)

vektor a = (sqr(13)cos(236,31°);sqr(13)sin(236,31°))
..........

Skriv et svar til: retningsvinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.