Matematik
integ
04. september 2007 af
louise_peter (Slettet)
hej..vi har om integralregning og jeg sidder nu fast i en opg som jeg ikke kan løse...håber virkelige der er nogle der kan hjælpe lille mig...
S dx/sqrt(x) + (x)^1/3
og
S sqrt(t^3-1)dt / t
S dx/sqrt(x) + (x)^1/3
og
S sqrt(t^3-1)dt / t
Svar #1
04. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Den første opgave: Brug dine potensregler (find dem i din bog), skriv det som integralet af(x^(-1/2)+x^(1/3). Den anden kan du løse med (f*g)'=
f'g+fg', hvor f = (t^3-1) og g=t^(-1).
f'g+fg', hvor f = (t^3-1) og g=t^(-1).
Svar #3
04. september 2007 af ibibib (Slettet)
#0 Du har skrevet:

Står det sidste led efter integrationstegnet?

Det er ikke gymnasiepensum.
Står det sidste led efter integrationstegnet?
Det er ikke gymnasiepensum.
Skriv et svar til: integ
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
