Matematik

HASTER!

04. september 2007 af miss13 (Slettet)
Hej alle..

Hmm, har en matematik aflevering som jeg skal aflevere imorgen... Og sidder fast i denne opgave.. Håber i vil/ kan hjælpe hurtigt!

En 45 m høj, lodret mast er fastgjordt med 2 wirer i toppen af masten. Wirerne går ud til hver sin side og danner ved jorden en vinkel på 52 grader med det vandrette underlag.

Hvor lang er hver af de 2 wirer?

Det var opgaven! Er virkelig på røven.. Fatter minus

Håber I kan hjælpe inden imorgen..

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Benyt sin(v) = mod.kat./hyp.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Benyt sinus!

sin(52)=45/x

sin(52)*x=45

x=45/sin(52)

x=45,601


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

#2 Indstil din lommeregner på grader...

Svar #4
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Okay.. Jamen har en mega stort prob. er 1.g'er og har ikke fået min lommeregner endnu.. Så er der nogle der vil være så venlige at skrive både udregning og svarene ned til mig. Har Mat på A, men fatter bare ikke det her :( Hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Selvom min lommeregner nu ikke var indstillet korrekt burde fremgangsmåden være god nok. Har du ikke en lommeregner der kan regne med sinus? Det er ikke kun grafregnerer der kan klare det.

Svar #6
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

HASTER! skal i biffen, men kan ikke gå før jeg er færdig.. Den person der kan det her, er bare en engel!

Men snart, tak!

Svar #7
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Nej har ikke en lommeregner der kan det.. Har en texas instruments TI-36XII.. Kan den?

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Naturligvis.

Svar #9
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Den kan stilles på DGR, men der står intet om sinus osv..

Brugbart svar (0)

Svar #10
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Den har da en knap med sin

Svar #11
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Naturligvis, hvad? altså kan min lommeregner det? til ibibib

Svar #12
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Har satme fundet den.. Okay hvad er det så helt i punktform jeg skal gøre? I er bare dejlige herinde, TAK!

Brugbart svar (0)

Svar #13
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Indstil den på D og gør som der står i #2.

Brugbart svar (0)

Svar #14
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

#13 Kunne du ikke være så venlig og fortælle mig, hvordan man omstiller sin lommeregner til grader. Jeg må have glemt det.

Brugbart svar (0)

Svar #15
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det afhænger jo af hvilken lommregner du har.

Brugbart svar (0)

Svar #16
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

TI-89

Brugbart svar (0)

Svar #17
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Kender den ikke. Men prøv evt. MODE og vælg DEGREE.

Svar #18
04. september 2007 af miss13 (Slettet)

Jamen altså forstår ikke helt hvad der står i 2'eren.. 45/x, hvad er det lige? Prøv og forklare det engang til. Undskylde jeg er så belastende..
bær over med mig

Brugbart svar (0)

Svar #19
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

En brøk. 45 divideret med x.

Brugbart svar (0)

Svar #20
04. september 2007 af ibibib (Slettet)

Hvis vinklen på 52 grader er A, så er a=45 og du skal beregne hypotenusen c.
Benyt
sin(A)=a/c.

Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.