Matematik
log
05. september 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
hjælp har glemt så meget om log.
Jeg har fået stillet den her opgave uden hjælpemidler hvordan løser man den?
log(x+2)-logx =2
Jeg har fået stillet den her opgave uden hjælpemidler hvordan løser man den?
log(x+2)-logx =2
Svar #1
05. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Benyt logaritmereglen log(x)-log(y)=log(x/y)
log(x+2) - log(x) = 2
log((x+2)/x)) = 2
(x+2)/x = 10^2
....
log(x+2) - log(x) = 2
log((x+2)/x)) = 2
(x+2)/x = 10^2
....
Skriv et svar til: log
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
