Matematik

Hjælp det haster

10. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Løs Ligninger:

1) 2(x-1)+3x=x-2

2) x i anden=4+(x-2) i anden

3) 4(4x+3)-6(x+3)=18-2x

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

LAD DOG VÆRE MED AT GIVE INDLÆG INTETSIGENDE TITLER!

Svar #2
10. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

okay, men kan du hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2007 af kaspx (Slettet)

1) Gang ind i parentesen og isoler alle x'er på den ene side, så er den lige til at løse.

2) Start med at udregne parentsen (kvadratet af en toleddet størrelse) og isoler herefter igen x'erne.

3) Gang ind i parenteserne og isoler igen x'erne :)

Hvis du går i stå bestemte steder under løsningen, så sig til.

Svar #4
10. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

Altså 2 gange x og 2 gange -1 er det sådan ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2007 af kaspx (Slettet)

Ja, det er sådan du ganger ind i den første parentes.

Svar #6
10. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

får den første parentes til 2x-2 er det rigtigt

Skriv et svar til: Hjælp det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.