Matematik

grænseværdi

13. september 2007 af Annette16 (Slettet)
lim((3x^3-2x^2/x^2)) x --> 0

Hvordan finder jeg grænseværdien?

gerne på ti-89!

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2007 af Riemann

Reducer brøken (divider tæller og nævner med x^2) og aflæs herefter

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2007 af mathon


(3x^3-2x^2)/x^2 = 3x-2 og x forskellig fra 0

lim(x->0)(3x-2) = 3*0 - 2 = -2


på TI-89

F3 og vælg 3:limit(
limit((3x^3-2x^2)/x^2,x,0)ENTER

Svar #3
13. september 2007 af Annette16 (Slettet)

nice! (:

Tak

Skriv et svar til: grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.