Matematik
Reducér
17. september 2007 af
hollak (Slettet)
kan I hjælpe med resten, gerne med noget dybetgående forklaring... TAkk
Reducer:(s-t)(s+t)-(s+t)^2+2st
s^2-t^2+s^2+t^2+2st+2st...
Reducer:(s-t)(s+t)-(s+t)^2+2st
s^2-t^2+s^2+t^2+2st+2st...
Svar #1
17. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Leddene hver for sig:
(s-t)(s+t) => s^2 - t^2
(s+t)^2 => s^2 + t^2 + 2st
Samlet:
(s^2 - t^2) - (s^2 + t^2 + 2st) + 2st
=> s^2 - t^2 - s^2 - t^2 - 2st + 2st
Kan du klare dig herfra?
(s-t)(s+t) => s^2 - t^2
(s+t)^2 => s^2 + t^2 + 2st
Samlet:
(s^2 - t^2) - (s^2 + t^2 + 2st) + 2st
=> s^2 - t^2 - s^2 - t^2 - 2st + 2st
Kan du klare dig herfra?
Svar #2
17. september 2007 af hollak (Slettet)
ja, tak for hjælpen.
W (målet i gram) længde(målet i cm)
W(L)= b*L^a
- Bestem forskrift for W, når det oplyses, W(7,1)= 5,5 og W(14,3)= 58,4.
har fået det til at være: W(L)= 0,52* 1,39^a, kan det passe er nemlig en smule usikker.
- Hvilken længde vil en aborre ifølge modellen have, når dens vægt er 100g?
100(L)= 0,52* 1,39^a, hvordan finder jeg længde?
W (målet i gram) længde(målet i cm)
W(L)= b*L^a
- Bestem forskrift for W, når det oplyses, W(7,1)= 5,5 og W(14,3)= 58,4.
har fået det til at være: W(L)= 0,52* 1,39^a, kan det passe er nemlig en smule usikker.
- Hvilken længde vil en aborre ifølge modellen have, når dens vægt er 100g?
100(L)= 0,52* 1,39^a, hvordan finder jeg længde?
Skriv et svar til: Reducér
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
