Matematik

hjælpppp

19. september 2007 af camilie2 (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne opgave.


Angiv flg. Mængder på en tallinie og opskriv dem på intervalform.

1. ={x€R| x =0^x?2}

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2007 af mathon


...imponerende, at du selv kan tyde "x =0^x?2"...

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

x>=0 og x<2 er det halvåbne interval [0,2[

Skriv et svar til: hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.