Matematik

Definitionsmængden

19. september 2007 af Ahenning (Slettet)
Hej..
er der nogen der lige kan hjælpe med det her..

Jeg skal skrive Definitionsmængden af det her..

4
f(x)= -----
3x+1

I må gerne lige skrive hvorfor i gør som i gør hvis i har tid til det (:

Svar #1
19. september 2007 af Ahenning (Slettet)

Ja der skulle jo så stå 4/3x+1

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2007 af JesperJuul (Slettet)

Dm = R\0
Du kan sætte ethvert reelt tal ind på x'es plads og der vil stadig komme et tal ud indenfor for de reelle tal, på nær 0. Sætter du 0 ind bliver 3x = 0, og så dividerer du med 0, og det må/kan man ikke :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2007 af JesperJuul (Slettet)

Forresten R\0 betyder alle reelle tal på nær 0. Det er det samme som:
]-uendelig;0[ U ]0;uendelig[

Svar #4
19. september 2007 af Ahenning (Slettet)

okay tak (: men jeg skal også lave de der noget som ligner ( ) rundt om 0 ikke?

Svar #5
19. september 2007 af Ahenning (Slettet)

dem her { }

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2007 af akadina (Slettet)

#5 de hedder vist Tuborg-klamme (o:

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. september 2007 af lany (Slettet)

Hmmm... Mon ikke der menes
hvilket også kan skribes som f(x)=4/(3x+1). Hvis dette er tilfældet er svaret et andet....

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. september 2007 af mathon


Dm(f) = R\{-1/3}

Skriv et svar til: Definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.