Matematik
integrale
20. september 2007 af
Frækkerten (Slettet)
Hej jeg er normalt rigtig god til integrale regning, men nu har jeg fået en opgave som jeg aldrig har set noget lignende af... Så jeg håber nogen kan hjælpe mig med at løse den.
Bestem tallet a, således at:
integraletegn(9 og 3)(kvadrat(x)+(a/kvadrat(x))dx = 12
håber i forstår hvad jeg mener, de rigtige tegn kan jo ikke skrives her ;)
Bestem tallet a, således at:
integraletegn(9 og 3)(kvadrat(x)+(a/kvadrat(x))dx = 12
håber i forstår hvad jeg mener, de rigtige tegn kan jo ikke skrives her ;)
Svar #2
20. september 2007 af Frækkerten (Slettet)
Altså så jeg får?
a[2kvadrat(x)]=12-[2x^(3/2)/3] =
(a*2kvadrat(9))- (a*2kvadrat(3))=(12-(2*9^(3/2)/3))-(12-(2*3^(3/2)/3)) = 6-2kvadrat(3) = 2*kvadrat(3)-18
a[2kvadrat(x)]=12-[2x^(3/2)/3] =
(a*2kvadrat(9))- (a*2kvadrat(3))=(12-(2*9^(3/2)/3))-(12-(2*3^(3/2)/3)) = 6-2kvadrat(3) = 2*kvadrat(3)-18
Svar #3
20. september 2007 af Frækkerten (Slettet)
Jeg mener at jeg får:
(6-2kvadrat(3))*a = 2*kvadrat(3)-18
a=-(kvadrat(3)+4)=-5,7320
(6-2kvadrat(3))*a = 2*kvadrat(3)-18
a=-(kvadrat(3)+4)=-5,7320
Skriv et svar til: integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
