Engelsk
passiv
22. september 2007 af
thelife (Slettet)
hej ¨
kan man sige at
jeff,s oldfahter who was banktithief in i Texas died in natural dead
his guns was sold for 20 dollars
3. in America made chrismastress of plashtic
det siges at taylor er en af verdensfineste landskabsmalere=
7.it says that Taylor is one of the worlds fineste
kan man sige at
jeff,s oldfahter who was banktithief in i Texas died in natural dead
his guns was sold for 20 dollars
3. in America made chrismastress of plashtic
det siges at taylor er en af verdensfineste landskabsmalere=
7.it says that Taylor is one of the worlds fineste
Svar #1
22. september 2007 af Esbenps
Du burde virkelig lige kigge dine indlæg igennem for småfejl inden du poster dem.
"jeff,s oldfahter" - du ved udmærket godt, at der ikke skal et komma i 'jeff,s' og at det staves father og ikke fahter. Du ved også godt, at man starter sætninger med stort; dette gælder også navne som Jeff...
Nå, til dine spørgsmål:
"jeff,s oldfahter who was banktithief in i Texas died in natural dead"
Dette burde være:
"Jeff's grandfather who was a bank robber in Texas died a natural death"
"his guns was sold for 20 dollars" --> "His guns WERE sold for 20 dollars"
"in America made chrismastress of plashtic" --> ??? Hvad betyder det? At der laves juletræer af plastid i Amerika? I så fald bør du skrive: "In America there are made Christmas trees of plastic" afhængigt af, hvad din oprindelige sætning er.
"it says that Taylor is one of the worlds fineste" --> "It is said that Taylor is one of the world's finest"
Husk, at der skal apostrof når det er ejefald (world's = verdens)...
"jeff,s oldfahter" - du ved udmærket godt, at der ikke skal et komma i 'jeff,s' og at det staves father og ikke fahter. Du ved også godt, at man starter sætninger med stort; dette gælder også navne som Jeff...
Nå, til dine spørgsmål:
"jeff,s oldfahter who was banktithief in i Texas died in natural dead"
Dette burde være:
"Jeff's grandfather who was a bank robber in Texas died a natural death"
"his guns was sold for 20 dollars" --> "His guns WERE sold for 20 dollars"
"in America made chrismastress of plashtic" --> ??? Hvad betyder det? At der laves juletræer af plastid i Amerika? I så fald bør du skrive: "In America there are made Christmas trees of plastic" afhængigt af, hvad din oprindelige sætning er.
"it says that Taylor is one of the worlds fineste" --> "It is said that Taylor is one of the world's finest"
Husk, at der skal apostrof når det er ejefald (world's = verdens)...
Svar #2
22. september 2007 af thelife (Slettet)
jeg ved godt det med stor og små bogstaver men det er mere grammatikken jeg vil fokusere på for jeg skal ikke aflev det
det er bare mundtlig
men tak for hjælpen
det er bare mundtlig
men tak for hjælpen
Skriv et svar til: passiv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
