Matematik

Hvordan?

24. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)
Hvordan laver jeg denne opgave, er på bar bund.

På forhånd tak.


Link: http://peecee.dk/?id=69449

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det er en potensfunktion
y = b·x^a.

Svar #2
24. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)

#1:

Hvad skal jeg bruge det til?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=69459

Svar #4
24. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)

#3:

Tak, hvad skal jeg gøre i den første halvdel af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

vurdere hvormange træer der har diameteren 100cm

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

du ved at
log(1)=0
log(10)=1
log(100)=2
kig hvor den skærer 2.0 i log(D)

Svar #7
24. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)

#6:

Den skærer i ca. 0,8, hvad skal jeg så derefter?

Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

Isoler x i denne ligning:

log(x)=0,8

x bliver antallet af træer.

Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.