Matematik
matematikhjælp
18. maj 2004 af
cs (Slettet)
hej vil høre om nogle kan sige mig om jeg har regnet rigtigt!
a) Har fundet den afledede til
o(X)=0,2+0,18cos(0,006x)
cos^-1(0,2/0,18)=0,006x
(cos^-1(0,2/0,18))/0,006=x, men denne kan ikke løses.
b) F`(X)=0,15+0,18 cos(0,006x)
1) Cos^-1(5/6)=0,006x
(Cos^-1(5/6))/0,006=x=97,6143
2) 2 PI-COS^-1(5/6)=0,006X
(2 pi-cos^-1(5/6))/0,006=x=949,58
a) Har fundet den afledede til
o(X)=0,2+0,18cos(0,006x)
cos^-1(0,2/0,18)=0,006x
(cos^-1(0,2/0,18))/0,006=x, men denne kan ikke løses.
b) F`(X)=0,15+0,18 cos(0,006x)
1) Cos^-1(5/6)=0,006x
(Cos^-1(5/6))/0,006=x=97,6143
2) 2 PI-COS^-1(5/6)=0,006X
(2 pi-cos^-1(5/6))/0,006=x=949,58
Svar #2
18. maj 2004 af cs (Slettet)
i opgave a, skal jeg vise det er e konstant voksende funktion, og i opgave b skal jeg finde størsteværdien.
Skriv et svar til: matematikhjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
