Matematik
HASTER
26. september 2007 af
TEN (Slettet)
Hej Derude :)
Jeg har en blækregning for til imorgen, har virkelig siddet og knoklet med den, men der er stadig en opgaver jeg ikke kan finde ud af.
Håber i kan , og vil hjælpe :(
"Bestem ligningerne for de to tangenter til grafen for f(x)=x^3, som er parallel med linien med ligningen y=2x+3
Jeg har en blækregning for til imorgen, har virkelig siddet og knoklet med den, men der er stadig en opgaver jeg ikke kan finde ud af.
Håber i kan , og vil hjælpe :(
"Bestem ligningerne for de to tangenter til grafen for f(x)=x^3, som er parallel med linien med ligningen y=2x+3
Svar #1
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
f'=3x^2=2, da linierne er parallelle, har de samm hældningskvotient.
Skriv et svar til: HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
