Matematik

lige lidt

26. september 2007 af Janeerendarling (Slettet)
er der nogen der kan huske hvordan man kan omskrive 1/x^2?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af josemaria (Slettet)

1/(x^2) = x^-2

Svar #2
26. september 2007 af Janeerendarling (Slettet)

mange tak.. hvad så med 3/x^2?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2007 af josemaria (Slettet)

Tænk lidt selv kammerat.

I første opgave står der et ettal. Nu står der et tretal.

Første opgave.

1/(x^2) = (1)x^-2 = x^-2

Svar #4
26. september 2007 af Janeerendarling (Slettet)

ok.. har fundet ud af det..

Skriv et svar til: lige lidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.