Engelsk
hjælp til engelsk oversættelse
28. september 2007 af
camilie2 (Slettet)
er der nogen der gider rette denne tekst for mig. dansk tekst til engelsk
Enegelsk
Peter March and his brother
Peter March and his brother Richard work on a factory. Peter stand along by the assembly line, and Richard works with three girls. Both brother like their job, but they are dissatisfied with their salary. ??We stand up every day 5 o’clock and work hard eight hours, but they don’t pay Us good, so we can afford to a car, so I think we get too little?? ,Says Peter. The brothers are still not interested in politics, but Peter going too trade union meeting. Richard and his friend Polly prefer discuss football with yours friends on the pub.
Peter March og hans bror
Pter March og hans bror Richard arbejder på en fabric. Peter står alene ved samlebåndet, og Richard arbejder sammen med tre piger. Begge brødre kan lide deres arbejde, men de er utilfredse med deres løn??Vi sår op hver dag kl. 5 og knokler i otte timer, men de betaler os ikke så godt, at vi kan få råd til en bil, så jeg synes, at vi får for lidt??, siger Peter.
Alligevel er brødrene ikke interesseret i politik,men Peter går dog til fagforeningsmøder. Richard og hans veninde Polly foretrækker at diskutere fodbold med deres venner på den lokale pub
Enegelsk
Peter March and his brother
Peter March and his brother Richard work on a factory. Peter stand along by the assembly line, and Richard works with three girls. Both brother like their job, but they are dissatisfied with their salary. ??We stand up every day 5 o’clock and work hard eight hours, but they don’t pay Us good, so we can afford to a car, so I think we get too little?? ,Says Peter. The brothers are still not interested in politics, but Peter going too trade union meeting. Richard and his friend Polly prefer discuss football with yours friends on the pub.
Peter March og hans bror
Pter March og hans bror Richard arbejder på en fabric. Peter står alene ved samlebåndet, og Richard arbejder sammen med tre piger. Begge brødre kan lide deres arbejde, men de er utilfredse med deres løn??Vi sår op hver dag kl. 5 og knokler i otte timer, men de betaler os ikke så godt, at vi kan få råd til en bil, så jeg synes, at vi får for lidt??, siger Peter.
Alligevel er brødrene ikke interesseret i politik,men Peter går dog til fagforeningsmøder. Richard og hans veninde Polly foretrækker at diskutere fodbold med deres venner på den lokale pub
Svar #1
28. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
Peter March and his brother Richard work /on/(at) a factory. Peter stand(s) /along/(alone) /by/(at) the assembly line, and Richard works with three girls. Both brother(s) like their job, but they are dissatisfied with their /salary/(wages). “We /stand/(get) up (at) /every day/ 5 o’clock and /work hard/(slave away for) eight hours, but they /don’t/(do not) pay /Us good, so/(us so much that) we can afford /to/ a car, so I think we get too little” /,Says/ Peter (says). (Nevertheless,) /The/(the) brothers are /still/ not interested in politics, but Peter /going/(, However, goes) to/o/ trade union meeting(s). Richard and his (girl)friend Polly prefer (to) discuss football with /yours/(their) friends /on/(at) the (local) pub.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Peter March and his brother Richard work /on/(at) a factory. Peter stand(s) /along/(alone) /by/(at) the assembly line, and Richard works with three girls. Both brother(s) like their job, but they are dissatisfied with their /salary/(wages). “We /stand/(get) up (at) /every day/ 5 o’clock and /work hard/(slave away for) eight hours, but they /don’t/(do not) pay /Us good, so/(us so much that) we can afford /to/ a car, so I think we get too little” /,Says/ Peter (says). (Nevertheless,) /The/(the) brothers are /still/ not interested in politics, but Peter /going/(, However, goes) to/o/ trade union meeting(s). Richard and his (girl)friend Polly prefer (to) discuss football with /yours/(their) friends /on/(at) the (local) pub.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Svar #2
28. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
En lille ting. Jeg kom til at fjerne kommaet efter det sidste anførelsestegn. Det var en fejl.
Skriv et svar til: hjælp til engelsk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
