Matematik

ogpave (hjælp mig)

29. september 2007 af Klara2 (Slettet)
Hej folkens!!
JEg prøver lave opgaverne, MEn jeg kan ikke finde ud af det.. JEg har prøvet næsten en time, men stadig ik.
Håber du kan hjælpe mig...

Børntallet i kommunen stiger et år med 3,5%. Herefter bor der 256 børn i kommunen.
a) Hvor mange børn var der året før?
b)Hvor mange svare de 3,5% til?
Undersøg hvordan antallet af børn vokser om året, hvis stigningen fortsat er 3,5%

ps. Det vil være stor hjælp hvis du vil hjælpe mig!

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2007 af josemaria (Slettet)

a) 256-(256/100*3.5)= x


Svar #2
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

er til den første opgae a ?
hvad med b
og c

Svar #3
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

kan det passe a bliver 8.96

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2007 af josemaria (Slettet)

Nej.. opgave a bliver 256-8.96

Svar #5
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

ok 247.04

Svar #6
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

er der ikke andre der kan hjælpe ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2007 af josemaria (Slettet)

Haha.. Hvad er der i vejen med mig da ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. september 2007 af josemaria (Slettet)

Du burde have skrevet:
"Er der ikke andre der kan lave mine opgaver for mig?"

Svar #9
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

der ikke noget galt med dig , det pga. jeg ska lvære senest være færdig i dag! så derfor venter jeg til andre måske kunne hjælpe?

Svar #10
29. september 2007 af Klara2 (Slettet)

men bliver nr a) 256-8,96 = 247.04

Brugbart svar (0)

Svar #11
29. september 2007 af josemaria (Slettet)

ja, så kan du vel tænke dig til hvad b bliver..

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. september 2007 af ibibib (Slettet)

a) 256/1,035 = 247,34 = 247

Skriv et svar til: ogpave (hjælp mig)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.