Matematik

Dm(f)

30. september 2007 af Izabella (Slettet)
Jeg skal angive dm i disse:

1) f(x) = x+4 , "alle reelle tal undtagen 0" ?

2) f(x) = 1/ kvadr.af x ?

3) f(x) = kvadr. af x-2 ?

4) f(x) = kvadr. af x - alle reelle tal undt. 0 ?


Vil gerne lige have lidt hjælp her... :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2007 af josemaria (Slettet)

1) Hvorfor alle reele tal undtagen nul? Hvis du sætter nul ind på x's plads, så giver det jo bare 4.
Jeg siger at det bare skal være alle de reele tal :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2007 af josemaria (Slettet)

2) alle de positive tal.

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2007 af josemaria (Slettet)

3) alle positive tal over 2.
4) alle positive tal

Svar #4
30. september 2007 af Izabella (Slettet)

#1 Ja det var nu os det jeg mente ! :P

Svar #5
30. september 2007 af Izabella (Slettet)

men tak josemaria .. !

Skriv et svar til: Dm(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.