Matematik
attentizone people.
01. oktober 2007 af
the-tharchan (Slettet)
størsteværdien :O
d. 01-10-2007 kl. 17:12 af the-tharchan (Studerende)
beregn størsteværdien for x: f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f'(x)=2x(1-x)^9+x^2*9(1-x)^8*(0-1)
f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8
f'(x)=x(1-x)^8(2(1-x)-9x)
f'(x)=x(1-x)^8(2-11x) x tilhører [0;1]
f'(x)=0=x(1-x)^8(2-11x)
x(1-x)^8(2-11x)=0 brug nul-reglen
_________________________________
jeg forstår ikke rigtigt hvordan han starter med at differentiere, nogen der lige kan forklare mig det (:?
_______________________________________________________
f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f'(x)=2x(1-x)^9+x^2*9(1-x)^8*(0-1)
f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8
altså jeg forstår ikke hvordan han er kommet fra det første og til de næste og til det næste.,altså differentiere fra starten af.
på forhånd tak (:
d. 01-10-2007 kl. 17:12 af the-tharchan (Studerende)
beregn størsteværdien for x: f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f'(x)=2x(1-x)^9+x^2*9(1-x)^8*(0-1)
f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8
f'(x)=x(1-x)^8(2(1-x)-9x)
f'(x)=x(1-x)^8(2-11x) x tilhører [0;1]
f'(x)=0=x(1-x)^8(2-11x)
x(1-x)^8(2-11x)=0 brug nul-reglen
_________________________________
jeg forstår ikke rigtigt hvordan han starter med at differentiere, nogen der lige kan forklare mig det (:?
_______________________________________________________
f(x)=x^2(1-x)^9, x tilhører [0;1]
f'(x)=2x(1-x)^9+x^2*9(1-x)^8*(0-1)
f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8
altså jeg forstår ikke hvordan han er kommet fra det første og til de næste og til det næste.,altså differentiere fra starten af.
på forhånd tak (:
Skriv et svar til: attentizone people.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
