Matematik

Po

19. maj 2004 af PONY (Slettet)
Jeg vil finde et pkt. på følgende plan. Jeg ville derfor høre om det her er rigtigt:

y: 2x-6y+6z+5=0

Jeg sætter z og y = 0

2x = -5 <=> x = (-5/2), så Po:((-5/2),0,0)

Er det rigtigt.. takker på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2004 af sigmund (Slettet)

Ja, du har fundet det punkt, hvori planen skærer x-aksen.

Skriv et svar til: Po

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.