Matematik
Isolering
02. oktober 2007 af
Arvin (Slettet)
Jeg vil lige høre, om jeg har isoleret rigtigt.
y^2 + y^2 = 4,89897^2
(2y^2)/2 = 24/2
kvad.rod(y^2) = kvad.rod(24)
y = 3.4641
y^2 + y^2 = 4,89897^2
(2y^2)/2 = 24/2
kvad.rod(y^2) = kvad.rod(24)
y = 3.4641
Svar #1
02. oktober 2007 af Riemann
Ud fra din anden ligning fås, at
y^2 = 12
Heraf følger at der er de to løsninger,
y = sqrt(12),
y=-sqrt(12)
y^2 = 12
Heraf følger at der er de to løsninger,
y = sqrt(12),
y=-sqrt(12)
Svar #2
02. oktober 2007 af Teazy (Slettet)
y^2 + y^2 = 4,89897^2
2y^2 = 24
y^2 = 12
y = +-kvrod(12)
2y^2 = 24
y^2 = 12
y = +-kvrod(12)
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
