Matematik

Equation editor

03. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
Når man skriver sine beregninger ind i word, kan man vælge at bruge programmet equation editor. Mit problem er, at der i stedet almindelige tegn som + og = fremkommer specielle tegn.

Hvis jeg for eksempel skriver:

4+5=9

Skriver computeren et mærkeligt G i stedet for +. Og et mærkeligt T i stedet for =.
Er der nogen, som har haft samme problemer eller i det mindste kan sige mig, hvordan man laver det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

Nej har ikke selv oplevet ligende.... køre du programmet igennem word, eller åbner du det for sig selv... <-- bare et lille fif der kan spare meget tid...

Uhrskov

Svar #2
03. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Ja, jeg kører det igennem word. Kan man åbne det for sig selv?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2007 af Mr. Zero (Slettet)

Bruger du Word 2007?

I så tilfald prøv at gå under "Indsæt" og så helt ude til højre er der en knap kaldet "Ligning" (Genvejstast: Alt + Skift + 0).

VIGTIGT!
For en heller anden grund kommer ligningerne ikke ud når man printer papiret ud, men derimod tomme liner (Opdager man selvfølgelig først når man skal aflevere >.<).

Jeg fandt dog ud af, hvis man gemte dokument i det gamle format (.doc = det gamle (Word 2003), .docx = det nye (Word 2007)) så laver den det hele om til billeder, og derefter kan man printe det ud.

Håber du kan bruge det :D

Svar #4
04. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Nej, jeg bruger endnu word 2003. Får det dog snart opgraderet. Mit problem er heller ikke, at jeg ikke kan få ligningerne ud på papir. Det kan jeg nemt.
Problemet er, at computeren skriver med symboler (græske - tror jeg.) i stedet for almindelige matematiske tegn.

Skriv et svar til: Equation editor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.