Matematik
Stamfunktionen til 4x
03. oktober 2007 af
B.R. (Slettet)
Hvad er stamfunktionen til 4x?
Er det 4/2x^2 ?
Er det 4/2x^2 ?
Svar #3
03. oktober 2007 af B.R. (Slettet)
Så tallet som x ganges med skal altså bare være tælleren? (skal lige være 100% sikker)...
Fx. 5x = 2,5x^2 ?
Fx. 5x = 2,5x^2 ?
Svar #4
03. oktober 2007 af kaspx (Slettet)
Regnereglen kan sammenfattes til:
F(x) = x^(n+1) / (n+1)
Hvor n er din eksponent.
F(x) = x^(n+1) / (n+1)
Hvor n er din eksponent.
Skriv et svar til: Stamfunktionen til 4x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
