Matematik

andengradspolynomium

03. oktober 2007 af chloe (Slettet)
Hvem kan hjælpe med denne opgave? Haster

Et andengradspolynomium g er givet ved

p(x))=ax opløftet i 2 +2x-4

Bestem tallet a, når det oplyses at g'(3)= -1

Venligst Chloe


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2007 af Esbenps

g'(x) = 2ax + 2

g'(3) = -1 ==>

2*a*3 + 2 = -1

osv

Svar #2
03. oktober 2007 af chloe (Slettet)

Ikke forstået

g(x) = ax opløftet i anden +2x-4. p'(3)= -1

Chloe


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. oktober 2007 af mathon

2*a*3 + 2 = -1

6a + 2 = -1

6a = -3

a = -3/6

a = -(1/2)

Svar #4
03. oktober 2007 af chloe (Slettet)

Tusind tak :-)

Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.