LaTeX
Maple input og output
04. oktober 2007 af
Mads123 (Slettet)
Hej
Er igang med at skrive en aflevering ind i LaTeX. En af opgaverne kræver at man bruger Maple. Hvordan får jeg lavet input og output i LaTeX?
Har prøvet input med fx
\mapleinline{active}{1d}{ {a1*(1+I);} }{}
og noget output, som
\mapleresult
\begin{maplelatex}
\mapleline{inert}{2d}{P := x-> x^4 - 2x^3 - x^2 + 2x + 10}{%
\[ P\, := \, x-> {x}^{4}-{2x}^{3}-{x}^{2}+{2x}+{10} \] }
\end{maplelatex}
Men det bliver desværre ikke godt :/
Har også problemer med at lave linieskift i selve teksten. Har prøvet at bruge
ewline, men hjælper ikke.
Håber der er nogle der kan hjælpe med disse problemmer og sige hvad jeg istedet skal gøre.
På forhånd tak!
Er igang med at skrive en aflevering ind i LaTeX. En af opgaverne kræver at man bruger Maple. Hvordan får jeg lavet input og output i LaTeX?
Har prøvet input med fx
\mapleinline{active}{1d}{ {a1*(1+I);} }{}
og noget output, som
\mapleresult
\begin{maplelatex}
\mapleline{inert}{2d}{P := x-> x^4 - 2x^3 - x^2 + 2x + 10}{%
\[ P\, := \, x-> {x}^{4}-{2x}^{3}-{x}^{2}+{2x}+{10} \] }
\end{maplelatex}
Men det bliver desværre ikke godt :/
Har også problemer med at lave linieskift i selve teksten. Har prøvet at bruge
ewline, men hjælper ikke.
Håber der er nogle der kan hjælpe med disse problemmer og sige hvad jeg istedet skal gøre.
På forhånd tak!
Svar #1
05. oktober 2007 af daleif (Slettet)
hvad mener du med at det ikke går godt? Hvilke fejlmeddelelser får du?
hvilke pakker anvender du? Prøv at poste et minimalt eksempel.
hvilke pakker anvender du? Prøv at poste et minimalt eksempel.
Skriv et svar til: Maple input og output
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
