Kommentarer til Studieportalen.dk

Så rundede Studieportalen 40.000 indlæg

20. maj 2004 af Cas_sen (Slettet)
Det må næsten mindes at studieportalen den 20. maj rundede 40.000 indlæg :-)

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. maj 2004 af Lasse

Det er sq smukt!!! Et stort tillykke herfra :)

Brugbart svar (2)

Svar #2
20. maj 2004 af Sam

Jeg var med i opløbet, sidder og klapper i mine små hænder ;)

Brugbart svar (2)

Svar #3
20. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)

Ja det er flot! till0k!

Brugbart svar (2)

Svar #4
20. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)

klap klap klap!!!

Brugbart svar (2)

Svar #5
20. maj 2004 af Tanja V (Slettet)

SMUKT:-)

Brugbart svar (2)

Svar #6
20. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Det er vel egentlig mere; betyder tallet t=40573 ikke antal tråde?

Brugbart svar (2)

Svar #7
20. maj 2004 af SL (Slettet)

grats ;)

Brugbart svar (2)

Svar #8
20. maj 2004 af Sam

Antaltråde = (t=40573) - antal tråde der er slettet.

Brugbart svar (2)

Svar #9
20. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Hvorfor får nye tråde ikke et nummer på en af dem, der er slettet, så man "fylder hullerne ud"?

Brugbart svar (2)

Svar #10
20. maj 2004 af Sam

Sådan fungerer en relationel database (i dette tilfælde af typen MySQL) ikke.

Brugbart svar (2)

Svar #11
20. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Hvor store tal kan den gå op til?
Vil der blive problemer, når vi krydser 10^4931?

Brugbart svar (2)

Svar #12
20. maj 2004 af starF (Slettet)

#11 Den tid er menneskeheden udryddet ;).


Brugbart svar (2)

Svar #13
20. maj 2004 af Jean

Bravo ! En stående applaus til alle aktive brugere herfra.

Brugbart svar (2)

Svar #14
20. maj 2004 af ababab (Slettet)

NICE c",)

Brugbart svar (2)

Svar #15
20. maj 2004 af Maria18 (Slettet)

Bravo! :)

Brugbart svar (2)

Svar #16
20. maj 2004 af Maria18 (Slettet)

Hej!
Jeg tænkte på, om man kan tilføje en funktion på siden, så man kan se hvor mange og hvilke brugere, der er online. Det er bare et foreslag... :)

Brugbart svar (2)

Svar #17
20. maj 2004 af darkseer (Slettet)

helt sikkert

Brugbart svar (2)

Svar #18
20. maj 2004 af starF (Slettet)

#16 Det vil tage for meget af serveren ressourcer og desuden urelevans.

Brugbart svar (2)

Svar #19
20. maj 2004 af LilLulu (Slettet)

*Stående bifald* *Wauw* *It's amazing* *Well done* *Keep up the good work*

Brugbart svar (1)

Svar #20
21. maj 2004 af Sam

#16 Yeps - en sådan funktion er skam på vej.

#18 OK, det vidste jeg ikke ;)

Forrige 1 2 Næste

Der er 38 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.